Sylwester na Kaszubach

Szampańskie zakończenie Starego Roku wróży pomyślność w nadchodzącym. Sylwester to dla wielu z nas chwila szczególna. Ta wyjątkowa, bajkowa noc zasługuje na najlepszą zabawę w gronie najbliższych i znajomych a jej wspomnienie niech nam towarzyszy przez kolejne miesiące, powodując uśmiech i chwilę zatrzymania od codzienności. Przepiękna sala balowa, wykwintne menu oraz wyjątkowa obsługa sprawią, że będzie to niezapomniany czas. Chwila, którą chciałoby się zatrzymać na dłużej.  Sylwester 2019, niech Nowy Rok zacznie się właśnie w Hippice!

Zapraszamy do zapoznania się z propozycją naszego menu.

Jesteśmy po to, aby spełniać oczekiwania dlatego zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 501 522 354 lub mailem: rezerwacje@pensjonat-hippika.pl

Menu Sylwestrowe

Zarezerwuj miejsca już dzisiaj – tylko 250zł / os

START 31. grudnia 2018, godz. 20.00

Cena pakietu bez noclegu- 250 zł osoba *

Cena pakietu z noclegiem w pokoju 2-osobowym/ 650 zł para**

**Cena uwzględnia śniadanie w formie bufetu

*Cena pakietu zł 250 zł / osoba uwzględnia:

  • Uroczystą kolacje w formie bufetu;
  • Nielimitowane napoje bezalkoholowe zimne i ciepłe;
  • Oprawę muzyczną wydarzenia – imprezę poprowadzi DJ MITCH;
  • Pokaz sztucznych ogni;
  • Profesjonalną obsługę kelnersk

Przystawka:
Polędwiczka wieprzowa na placku z kapusty kiszonej z powidłami śliwkowymi

Zupa:
Krem z pieczonych buraków z kozim serem

Obiad:
Zrazy z dzika z borowikami
Policzki wołowe duszone w czerwonym winie i warzywami
Filet z kurczaka kukurydzianego faszerowany mozarellą i szuszonymi pomidorami w sosie grogonzola z orzechami nerkowca
Kopytka, ziemniaki gratine
Buraki karmelizowane w miodzie z tymiankiem
Kompozycja sałat

Kolacja:
Piersi z kaczki pieczone na różowo z sosem porzeczkowym
Roladka z polędwiczki z wędzoną śliwką i boczkiem
Rolmops z pikantnym farszem grzybowym
Tortilla z wędzonym łososiem
Koreczki z pomidorków cherry i mozarelli w aromacie bazyli
Karczek wieprzowy peklowany podawany z ziołową ricottą i marynowaną gruszką .

Sałatka szpinak, gorgonzola, orzechy włoskie, gruszka
Sałatka z grillowanym indykiem w sezamie, mango, pomidorki

Kolacja ciepła:
Kalmary baby w panierce panco
Makaron azjatycki z kurczakiem
Bogracz z jelenia

Desery:
Krem brulle
Deser chałwowy z granolą
Tartaletki owocowe
Ciasto rafaello
Ciasto czekoladowe z wiśniami

Alkohol we własnym zakresie. Warunkiem dokonania rezerwacji jest wpłata 200 zł na konto Equi-Invest Katarzyna Jackiewicz-Wójcik S.K.A.93249000050000453058027591 Alior Bank, pozostała część płatna na tydzień przed imprezą lub na miejscu. Rezerwacje noclegów telefonicznie.