Sylwester na Kaszubach

Szampańskie zakończenie Starego Roku wróży pomyślność w nadchodzącym. Sylwester to dla wielu z nas chwila szczególna. Ta wyjątkowa, bajkowa noc zasługuje na najlepszą zabawę w gronie najbliższych i znajomych a jej wspomnienie niech nam towarzyszy przez kolejne miesiące, powodując uśmiech i chwilę zatrzymania od codzienności. Przepiękna sala balowa, wykwintne menu oraz wyjątkowa obsługa sprawią, że będzie to niezapomniany czas. Chwila, którą chciałoby się zatrzymać na dłużej.  Sylwester 2017, niech Nowy Rok zacznie się w Pensjonacie Hippika

Zapraszamy do zapoznania się z propozycją naszego menu.

Jesteśmy po to, aby spełniać oczekiwania dlatego zapraszamy do kontaktu pod numerem telefonu 501 522 354 lub mailem: rezerwacje@pensjonat-hippika.pl

Menu Sylwestrowe

Zarezerwuj miejsca już dzisiaj – tylko 230zł / os

Przystawka :

Pierś z kaczki pieczona na różowo / mus z żurawinowy /sałatka z dzikich ziół

Bufet gorący:

  • Krem z pieczonego kalafiora z koprem włoskim i marynowaną gruszką
  • Polędwica z dorsza zapiekana w słoneczniku w delikatnym sosie szczypiorkowym
  • Mini Gołąbki z włoskiej kapusty z cielęciną i suszonymi pomidorami w bulionie
  • Roladki z indyka faszerowane pieczonymi kasztanami w sosie śmietanowym na białym winie
  • Ziemniaki łódeczki faszerowane warzywami concase i świeżymi ziołami zapiekane z gorgonzolą
  • Mozaika ryżu z zielonymi szparagami
  • Fasolka szparagowa z masłem ziołowym
  • Bufet sałatkowy

Przekąski zimne

  • Krewetki w tempurze z tajskimi sosami
  • Carpacio z łososia marynowanego w zielonym pieprzu i soku z limonki podawane z listkami młodego szpinaku i oliwą smakową
  • Tarta z wołowiną, ricottą i grillowanymi warzywami
  • Rolada z perliczki faszerowana musem kurkowym z parmezanem i marynowanymi warzywami
  • Pikantne tarteletki z indykiem , mango i prażonym sezamem
  • Mini burgery z wołowiną

Sałatki

  • Kompozycja sałat z marynowaną gruszką i gorgonzolą
  • Sałatka z farfalle z pesto bazyliowym pomidorkami i mozzarellą

Przekąski gorące

  • Kurczak marynowany w jogurcie z ziołami pieczony na szpadkach w sosie curry
  • Chilli con carne

Desery:

  • Chia z mlekiem kokosowym i purre z mango
  • Tiramisu z świeżymi truskawkami
  • Brownie czekoladowe z pistacjami

Alkohol we własnym zakresie. Warunkiem dokonania rezerwacji jest wpłata 100 zł na konto Equi-Invest Katarzyna Jackiewicz-Wójcik S.K.A.93249000050000453058027591 Alior Bank, pozostała część płatna na tydzień przed imprezą lub na miejscu. Rezerwacje noclegów telefonicznie.