Aktualności

Wydarzenia w Hippice

Zapraszamy na Sylwestra!

30Wrz

Noc Sylwestrowa w Pensjonacie Hippika – przywitaj z nami Nowy Rok!

Noc sylwestrowa musi być niezapomniana, dlatego też nie przegap okazji i baw się razem z nami. Szampańska zabawa do białego rana przy największych hitach serwowanych przez DJ Mitch’a, pokaz sztucznych ogni i nasz gwóźdź programu – Paulina Strzegowska ze swoim muzycznym sax live act. Brzmi to jak przepis na sylwestra marzeń? Nie zastanawiaj się ani minuty więcej – przywitaj z nami Nowy Rok!                                                                       

sylwester 2017/2018, pensjonat hippika, Kaszuby niedaleko Trójmiasta

Sylwester 2017/2018, Pensjonat Hippika

START 31. grudnia 2017, godz. 20.00

Cena pakietu bez noclegu- 230 zł osoba *

Cena pakietu z noclegiem w pokoju 2-osobowym/ 600 zł para**

**Cena uwzględnia śniadanie w formie bufetu

*Cena pakietu zł 230 zł / osoba uwzględnia:

  • Uroczystą kolacje w formie bufetu;
  • Nielimitowane napoje bezalkoholowe zimne i ciepłe;
  • Oprawę muzyczną wydarzenia – imprezę poprowadzi DJ MITCH;
  • Pokaz sztucznych ogni;
  • Profesjonalną obsługę kelnerską;

Menu Sylwestrowe

Przystawka :

Pierś z kaczki pieczona na różowo / mus z żurawinowy /sałatka z dzikich ziół

Bufet gorący:

  • Krem z pieczonego kalafiora z koprem włoskim i marynowaną gruszką
  • Polędwica z dorsza zapiekana w słoneczniku w delikatnym sosie szczypiorkowym
  • Mini Gołąbki z włoskiej kapusty z cielęciną i suszonymi pomidorami w bulionie
  • Roladki z indyka faszerowane pieczonymi kasztanami w sosie śmietanowym na białym winie
  • Ziemniaki łódeczki faszerowane warzywami concase i świeżymi ziołami zapiekane z gorgonzolą
  • Mozaika ryżu z zielonymi szparagami
  • Fasolka szparagowa z masłem ziołowym
  • Bufet sałatkowy

Przekąski zimne

  • Krewetki w tempurze z tajskimi sosami
  • Carpacio z łososia marynowanego w zielonym pieprzu i soku z limonki podawane z listkami młodego szpinaku i oliwą smakową
  • Tarta z wołowiną, ricottą i grillowanymi warzywami
  • Rolada z perliczki faszerowana musem kurkowym z parmezanem i marynowanymi warzywami
  • Pikantne tarteletki z indykiem , mango i prażonym sezamem
  • Mini burgery z wołowiną

Sałatki

  • Kompozycja sałat z marynowaną gruszką i gorgonzolą
  • Sałatka z farfalle z pesto bazyliowym pomidorkami i mozzarellą

Przekąski gorące

  • Kurczak marynowany w jogurcie z ziołami pieczony na szpadkach w sosie curry
  • Chilli con carne

Desery:

  • Chia z mlekiem kokosowym i purre z mango
  • Tiramisu z świeżymi truskawkami
  • Brownie czekoladowe z pistacjami

Alkohol we własnym zakresie. Warunkiem dokonania rezerwacji jest wpłata 100 zł na konto Equi-Invest Katarzyna Jackiewicz-Wójcik S.K.A.93249000050000453058027591 Alior Bank, pozostała część płatna na tydzień przed imprezą lub na miejscu. Rezerwacje noclegów telefonicznie.